Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme informovali, že Nova pro diváky připravila další zábavný pořad Hvězdná párty s moderátorem Petrem Rychlým (58). Jde o formát, v němž se proti sobě v tzv. 'párty hrách' postaví vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře.

Týmy budou mezi sebou bojovat v různých disciplínách s cílem získat nejvyšší počet bodů a možnost hrát o skutečné peníze. V případě výhry pak půjde část do kapsy soutěžícího a část na vybrané charitativní projekty. „V jedné epizodě se odehraje pět her a jedna finálová na závěr. Každá z nich je koncipovaná tak, aby nebyla příliš složitá a zároveň diváka bavila. Hry čerpají z populární kultury, například hudby, filmů, televizní tvorby a podobně,“ informují z Novy.

V prvním díle, který poběží dnes, diváci uvidí zpěváky namixované z první i druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas. Zasoutěží si Hana Holišová, Anna Slováčková, Adam Mišík, David Gránský, Ivana Jirešová nebo David Kraus. Jak jim to jde, se podívejte v ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám