Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, syn herce Petra Rychlého (58) Matěj Rychlý (27) se stal ženáčem! Bral si krásnou Annu Kučerovou (26) pod přísným dohledem policie i dojatého otce. Podívejte se na fotky ze svatby!

Na obřadu nechyběla rozvětvená rodina obou a ani jejich početní přátelé, včetně mnoha policejních tiskových mluvčích, s kterými Matěj denně přichází do kontaktu coby reportér primáckých Krimi zpráv, takže se z nich už stali i kamarádi.

„Měli jsme obřad v parku Rajská Zahrada na Žižkově, poté oběd v blízké kavárně a mejdan v Holešovicích u řeky. Mám radost, že si Anička vzala jméno Rychlá. Strašně jí to slušelo a teď si opravdu užívám pocit, že najednou nemám doma přítelkyni, ale manželku,“ řekl Super.cz šťastný Matěj.

Ten zájem společenských médií nevyhledává, ale na rozdíl od „největších světových celebrit“ Ondřeje a Taťány Gregorových neměl při příchodu na obřad deštníky s ochrankou a dokonce na požádání poskytl Super.cz fotky.

Z celého svátečního dne na něj nejsilněji zapůsobil skoro až mystický zážitek.

„Bylo zamračeno. Ale v momentě, kdy začala hrát hudba, se najednou rozestoupilo nebe a park osvítilo slunce, takže jsme si mohli skvěle užít obřad,“ přidal postřeh o požehnání od nebes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám