Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Soutěžící, stylisté i maskéři fungovali v plném nasazení, ale každý týden muselo být jedno vystoupení nejslabší. U poroty celkově nejméně bodovali Adam Mišík a Petr Vondráček (48).

I když diváci s udělenými body často nesouhlasili, jeden z osmi soutěžících vždy dostal nejnižší skóre. Po výsledném sčítání se tak do sobotního finále kromě Mišíka a Vondráčka nepodívají ani Petr Rychlý (58) a Anna Fialová.

Celkový dojem z vystoupení závisel kromě samotného pěveckého výkonu i na vizuálu, což bylo bohužel častým kamenem úrazu. Některé osobnosti totiž nedisponují až tak výrazným zevnějškem, aby maskéři mohli projevit své umění. Jiné hvězdy jsou zase pro změnu tak specifické, že není snadné je napodobit, což byl případ Britney Spears v podání Fialové či Robbieho Williamse s hlasem Vondráčka.

Porotu nejméně nadchnul Adam Mišík, jehož výkon třikrát skončil s nejhorším hodnocením. V televizní show neuspěl jako Adam Levine z Maroon 5, Lou Bega ani Janek Ledecký. Poslední zmiňovaný osobně zasedl v porotě a s výkonem Adama byl spokojený, ale jeho kolegové měli zcela opačný názor.

Slabou chvilku si vybrala i celkově nejlépe hodnocená soutěžící Hana Holišová (43). Její proměna v Edith Piaf byla famózní, ale jako Hana Zagorová si vyslechla kritiku.

Která proměna show Tvoje tvář má známý hlas byla nejméně povedená?
Anna Fialová jako Britney Spears
2 %
Petr Vondráček jako Robbie Williams
3,9 %
Petr Vondráček jako Miro Žbirka
2,8 %
Adam Mišík jako Adam Levine
1,6 %
Hana Holišová jako Hana Zagorová
18,6 %
Adam Mišík jak Lou Bega
1,8 %
Adam Mišík jako Janek Ledecký
63 %
Iva Pazderková jako Shakira
3,5 %
Petr Rychlý jako Andrea Bocelli
2,8 %
Celkem hlasovalo 39605 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám