Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adam Mišík (19) se pustil do další neobyčejné proměny v ženu. Poté, co bravurně ztvárnil sexy divošku Miley Cyrus, se ve velkém finále oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas převtělí do zpěvačky Petry Janů (71) a její vizáže z 80. let.

Tehdy Petra jako většina žen nosila trvalou. Mišík si na pódiu střihne duet s Petrem Rychlým (58), který pro změnu získal vizáž Petra Jandy (81).

A na co se diváci mohou těšit? Mišík s Rychlým alias Janů s Jandou zazpívají slavný duet Jedeme dál. Ten patří dodnes k velkým hitům. O to víc překvapí, že Mišík prý Petru Janů vůbec nezná a neslyšel ani žádnou její písničku.

„Ani se nedivím, že mě Adam nezná. Tady už funguje generační bariéra. Dneska už ti mladí mají úplně jiné idoly," řekla Super.cz Petra Janů. Mišík si dokonce oblékne i stejný přiléhavý černobílý kostým, jaký tehdy nosila Petra.

„Tu černobílou kombinézu jsem si tenkrát pořídila po vzoru Freddieho Mercuryho a byla jsem na ni náležitě pyšná," smála se zpěvačka, jež je na Mišíkovo vystoupení zvědavá.

„V sobotu mám dva koncerty, takže na televizi v teple domova určitě koukat nestihnu, ale nebojte se, ujít si to nenechám," uzavřela Janů.

O vítězství budou v závěrečném díle soupeřit Hana Holišová, Iva Pazderková, David Kraus a Ivana Chýlková, ale vystupovat budou opět všichni, tedy včetně Mišíka, Rychlého, Fialové a Vondráčka.

Reklama

Další články

Načítám