Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dlouho si vrabci na pražských střechách cvrlikají, že dcera herce Vladimíra Kratiny (59) randí s nejlepším kamarádem Leoše Mareše (47) Davidem Holubkem (36). Spekulace se proměnily ve skutečnost ve středu večer, kdy se krásná Dominika objevila po boku Marešova svědka ze svatby na maturitním plese Školy mezinárodních a veřejných vztahů Praha na Žofíně. Dcera populárního herce sem přišla podpořit svou nejlepší kamarádku Soňu Novotnou (20), dceru baviče Petra Novotného (76).

„Ano, chodíme spolu a jsme oba šťastní," potvrdily prakticky jednohlasně hrdličky na plese. Nám se podařilo zjistit, že dvojce spolu chodí od září. Ihned po seznámení ale Dominika odjela na jazykový pobyt do Londýna, kde ji David často navštěvoval. „Odjezd jsem plánovala dlouho dopředu. Jelikož jsem ale poznala Davida, tak jsem původně plánovaný půl rok studia angličtiny zkrátila na dva měsíce," prozrazuje zamilovaná Kratinová, která s Holubkem žije v jedné domácnosti. „Do vztahu se musí skočit po hlavě, jinak není šance, aby se dva lidi dobře poznali," říká.

Dominika a David mají za sebou už i společnou dovolenou na Kubě, kterou absolvovali na přelomu roku společně s Leošem Marešem a jeho přítelkyní, supermodelkou Míšou Kociánovou. Holubek je v rodině Kratinových prý velmi oblíbený. Populární herec Vladimír Kratina svému budoucímu zeťákovi dokonce nabídnul tykání a pozval ho na únorovou oslavu svých šedesátých narozenin.

Reklama

Další články

Načítám