Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takové přirovnání Petr Novotný (76) ještě nezažil. Moderátoři ranní show Hitrádia Marek Leština a Kamil Bílský ho totiž přirovnali k legendárnímu Sandokanovi, ovšem po dvaceti letech. A z toho šel známý bavič do kolen.

„Telefonát vznikl u příležitosti šestašedesátých narozenin Kabira Bediho, představitele legendárního Sandokana,“ popsal vznik nápadu Marek Leština.

Do telefonu se Petrovi ohlásil jako zaměstnanec fiktivní agentury a spustil. „Chtěli bychom Vám nabídnout účast na jednom projektu,“ začal zlehka. A Petr jako správný byznysmen samozřejmě poslouchal. „Chystáme muzikál na ledě,“ pokračovali kluci.

„No tak kromě toho, že neumím zpívat, tančit a bruslit, jsem na takový muzikál naprosto ideální,“ smál se Petr. Pánové se ale rozhodně nenechali odbýt. „Já si právě říkám, že vy byste byl na tu hlavní roli ideální. Je to Sandokan po dvaceti letech. My jsme se shodli, že Sandokan po dvaceti letech by mohl vypadat asi jako vy,“ řekl moderátor a Petr vybuchl smíchy.

Poslechněte si nahrávku a posuďte sami, jak se klukům jejich vtípek povedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám