Hlavní obsah
Článek

Posledních pár let nebylo pro oblíbeného baviče Petra Novotného (76) vůbec procházkou růžovým sadem. Po všech zdravotních peripetiích, kvůli nimž trávil pomalu víc času v nemocnici než doma, se teď ale konečně zase vrací do formy, a dokonce už vyráží mezi lidi.

V doprovodu syna Pavla Novotného (43) a manželky Mirky přišel na křest alba skupiny Fešáci, se kterými dlouhá léta vystupoval. Ačkoliv byl moderátor ještě viditelně zesláblý, celou dobu se usmíval a byl velmi rád, že je opět mezi svými přáteli. A není divu po tom všem, čím si v předešlých letech prošel.

Vážné zdravotní komplikace zastihly Novotného poprvé v roce 2013, kdy prodělal mrtvici, a jen o tři roky později se do nemocnice vrátil kvůli selhání ledvin. Doma se pak ale příliš neohřál, po prodělaném infarktu totiž musel loni na operaci srdce. Dobře nedopadl ani začátek letošního roku, kdy záchranáři baviče dokonce oživovali kvůli selhání organismu. Přes nepříznivé prognózy se ale začal rychle zotavovat a před měsícem tak mohl konečně podstoupit dlouho odkládanou operaci prostaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám