Hlavní obsah
Článek

Vždy patřil k nejcharismatičtějším tvářím českého šoubyznysu, k nejpřitažlivějším by ho ale asi nikdo moc neřadil. Pohledné děti ale dělat umí! Bavič Petr Novotný (76) se může radovat třeba z dcery Soni Lacinové, která se nedávno vdala. Nyní nafotila skoro až něžné snímky, na kterých jí to fakt sekne!

„Jako rodina jsme hodně semknutí, stýkám se, co nejvíc to jde. I když nikdo z dětí už s rodiči nežijeme, snažíme se k nim jezdit co nejčastěji. S manželem se vždy těšíme na jejich krb. Táta toho sice moc nenamluví, i když on doma nikdy upovídaný moc nebyl, ale asi nejčastěji spolu řešíme školu a pořád se mě ptá, kdy budu mít děti. Zatím je ale opravdu neplánuju. Moc ho nechápu, protože sestra Lenka má děti tři a brácha Pavel dvě, takže vnoučat by měl mít už dost,“ směje se Soňa, která pracuje v reklamní agentuře a navíc pomalu končí studia vysoké školy

Ta snímky nafotila pro kamarádku, módní návrhářku Michaelu Skuhravou, která jí šila šaty na svatbu.

„Tu táta hodně chválil, ale samozřejmě nejvíc jídlo. To chválí asi nejvíc a rád o něm mluví. Když nám třeba máma stihne udělat palačinky, taťka už jich má na talíři pět namazaných marmeládou,“ směje se nad neřestmi svého populárního otce Lacinová.

Lékaři prý bývalému moderátoru řekli, že pokud se bude držet s jídlem na uzdě a navíc přidá denně sedm kilometrů chůze, dožije se vysokého věku.

„Nedávno dostal pejska. Nehlídáme ho, ale říká, že s ním chodí na dlouhé procházky. Sedm kilometrů určitě neujde, podle mě ani jeden, ale snaží se,“ dodala Soňa.

Na tu pěje chválu i její bratr.

„Sestra je fakt kus a dlouho jsem musel odrážet nápor jejích nápadníků. Nikdy nepochopím, jak může mít zrůda jako já stejné biologické rodiče jako moje krásné sestry,“ řekl nám Pavel Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám