Hlavní obsah
Článek

Baviče Petra Novotného (76) dnes odvezla záchranka do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. Špatně se cítil už od včerejška. „Včera mu bylo fakt hodně blbě, proležel máminu oslavu narozenin, usmál se za celý den jen jednou, když jsem mu sdělil, že jsem potvrdil jeho účast na listopadové padesátce Fešáků a naznačil mu, že mu v srpnu uspořádám oslavu kulatin, což ho děsí a čím to bude větší, tím víc bude nas*aný,“ napsal na sociální síti jeho syn Pavel. Co přesně otci je, neuvedl, sdělil ale, že operaci stav jeho táty nevyžaduje.

„Táta bude dobrej, teď teda moc není, navíc nasnáší nemocnice ještě víc než funusy, protože v nemocnicích ‚na něj mluví lidi a je tam smutno‘, ale já mu tam zítra naženu se ségrou všech pár vnoučat a hned bude zase důvod žít,“ věří syn baviče, kterému se prý přitížilo po smrti kamaráda z Fešáků Honzy Turka, píše Blesk.

Petr Novotný, známý z pořadů Novoty či Dobroty či ze zmíněné skupiny Fešáci, prodělal v říjnu 2013 na ruzyňském letišti těžkou mozkovou příhodu. „Duševně to vypadá, že je všechno v pořádku. Vnímá, všemu rozumí, odpovídá. Fyzicky je to horší, ale také to jde dopředu. Už třeba hýbe končetinou, kterou nehýbal. Dělá pokroky,“ řekl tehdy pár dní poté jeho syn Pavel.

Vedle Pavla má Petr Novotný s manželkou Mirkou ještě syna Lukáše a dcery Lenku a Soňu, která doufá, že ji táta v červenci odvede k oltáři...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám