Hlavní obsah
Článek

Bavič Petr Novotný (76) je pyšný otec. Fotoreportérům Super.cz se totiž podařilo zvěčnit jeho nejmladší dceru Soňu a je to opravdu kočka. Mladá Novotná je dokonce tak hezká, že se rozhodla pro kariéru modelky. Velké úspěchy slavila v čínské Šanghaji, kde rok pracovala. A její krásy si všimli i návrháři luxusní francouzské značky Vicomte A, pro kterou v Praze předváděla.

Na svou krásnou sestru se na přehlídku přišel podívat i její starší bratr a známý provokatér Pavel Novotný. Ten se ale na rozdíl od Soni více potatil. Nadbytečná kila mu ale nejsou ke škodě. Naopak. Mladý Novotný ze svého nedostatku udělal svou přednost a jednu dobu dokonce měl více módních přehlídek než jeho sestra. A často na molech předváděl i spodní prádlo.

Soňa ale není jedinou krásnou Novotnou. Její starší sestra Lenka dokonce před lety nafotila odvážné snímky pro jednu cestovní kancelář. Nyní je ale Lenka už dvojnásobnou matkou, a tak už se asi znovu podobně odvážných snímků nedočkáme. "Ségra Lenka je navíc potřetí těhotná, takže čekáme do rodiny další přírůstek," dodal s úsměvem Pavel Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám