Hlavní obsah
Článek

Herec a bavič Petr Novotný (76) v říjnu utrpěl mozkovou příhodu a jen zázrakem přežil. Jeho zdravotní stav byl velmi vážný, byl ochrnutý, nemohl mluvit. Novotný však doslova utekl hrobníkovi z lopaty a ze všeho se vyhrabal. A zase je ve formě.

Super.cz získal exkluzivní rozhovor s Novotným, jsme velmi rádi, že mu zdraví zase slouží. "Nejsem ještě úplně zdráv, špatně mluvím. Úplně se nedomluvím, ale lepší se to každým dnem. Určitě už tolik pracovat nebudu, raději méně, pomaleji," řekl Super.cz Novotný na natáčení poslední scény ve filmu Modelky s.r.o.

"Hráli jsme mnoho týdnů. Nehraji často, ale tohle je opravdu pěkná role. Nedokážu ještě vysvětlit, co hraju. To se svojí mluvou ještě nezvládnu. Něco ještě nejde," říká Novotný, jehož jediným problémem je slovní zásoba.

"Mluvím ve filmu hodně, naučím se to. To, co často opakuju, zvládám, ale jinak vůbec. Kdybych začal něco vyprávět, tak to nedám dohromady. Ještě chvíli musím počkat. Jsem trpělivý. Bylo to horší, ještě to potrvá, ale už alespoň mluvím," dodal Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám