Hlavní obsah
Článek

Bavič a podnikatel Petr Novotný (76) je po nedávné mozkové příhodě, kdy se jeho nejbližší obávali o jeho život, z nejhoršího venku. Jeden z nejlepších kamarádů, majitel umělecké agentury František Ringo Čech (80), popsal šílený stav Novotného, který předcházel jeho hospitalizaci.

O podrobnostech se dozvěděl od jeho syna Pavla Novotného (43). „Tak první příznak byl, že si všimla slečna Vodáková, tajemnice Petra, že chodil v pracovně do kruhu a mluvil k sobě jako ve třetí osobě. Mně to bylo divný, ale pak jsem si říkal, že se učí třeba nějakej legrační scénář. U nás, když říkáme kraviny, tak nikdy nevíte, jestli se neučí. Neučil se, už mluvil z cesty,“ napsal na svém webu Čech.

V den odletu do Las Vegas už se prý choval podivně. „Petr si pletl lidi a nemohl si vzpomenout, jak se jmenuje. Mluvil tak, že se vylekali a naštěstí přivolali letištního doktora,“ uvedl Ringo. Pavel Novotný již dříve poznamenal, že nebýt letištního personálu, který Novotného vyloučil z přepravy, protože si myslel, že je opilý, při letu by jeho otec pravděpodobně zemřel.

A jak se Petru Novotnému momentálně daří? „Táta je na tom dobře. Tento týden by měl být propuštěn do domácího ošetřování. Už se moc těší domů, na rehabilitace bude dojíždět,“ řekl Super.cz jeho syn.

Reklama

Další články

Načítám