Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dobrá zpráva pro všechny, kteří drží baviči Petru Novotnému (76) palce! Ten totiž nedávno před odletem do USA prodělal mozkovou příhodu a hrozilo mu to nejhorší. Po nedávné operaci obličeje, při které mu lékaři korigovali částečně ochrnutou část tváře, se zotavuje tak dobře, že už byl z jednotky intenzivní péče přeložen na normální pokoj. „Táta se pořád lepší. Už vstal z postele a pořádá první výlety,“ raduje se Pavel Novotný.

„Operace se zdařila, táta je v pořádku. Nejdůležitější je, aby se dal dohromady fyzicky i duševně. S tím druhým ale nebude problém. Zatímco já mu zařizuju rehabilitace, on o nich nechce ani slyšet, těší se domů a už přemýšlí o natáčení v rádiu a v televizi s Jiřím Adamcem,“ kroutí pobaveně hlavou bavičův synátor.

Umělec se má tak čile k světu, že dokonce už zatoužil po své neřesti – kouření. O tom si ale v Ústřední vojenské nemocnici může nechat jen zdát. „Sice dál hovoří hůř, ale i na tom se pracuje. Táta bude brzo v pořádku, ten pokrok je každý den vidět líp a líp. Zhubnul sice šest kilogramů, je vyčerpaný, ale z nejhoršího je vážně venku,“ uzavřel Novotný.

Reklama

Další články

Načítám