Hlavní obsah
Článek

Slovenského herce Maroše Kramára pravidelně vídáme i na českých televizních obrazovkách, na večírku jsme ho ale dlouho nepotkali. Proto jsme ho skoro nepoznali, když se objevil s novou image. Obvykle hladce oholený Maroš si nechal narůst vousy a rozhodně mu to prospělo.

Kramára jsme potkali na křtu vína Václava Neckáře (80) v jedné pražské steakové restauraci, která má vlastní řadu vín s vinětou ozdobenou tvářemi celebrit. "Vaška znám léta a jako zpěváka si ho moc vážím", vyjádřil se slovenský herec a dodal, že to je důvod, proč se rád přišel podívat.

I Petr Novotný (76), který byl mezi hosty, má k Neckářovi vřelý vztah. Přiznal ale, že dalším důvodem jeho účasti na křtu je výtečná kuchyně vyhlášené steakové restaurace. Sám tady totiž už své víno křtil.

Mezi kmotry vína byla vedle zpěvákova bratra Jana Neckáře a jeho kamarádky, zpěvačky Ivonne Přenosilové, také bývalá přítelkyně zpěvačky Anety Langerové (37), ředitelka hudebního vydavatelství Iva Millerová. S účesem na patku jí to slušelo jako nikdy.

Reklama

Další články

Načítám