Hlavní obsah
Článek

I když ho urazil a napadl i jeho ženu a dceru, nechtěl si bavič Petr Novotný (76) nikdy špinit ruce se zpěvákem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem. "O žalobě jsem ani neuvažoval. Ani o jiné formě odplaty. Takové věci se neoplácí, bylo to něco celkově ubohého," řekl Super.cz oblíbený bavič.

"Pochopil jsem, že bulvár má svá pravidla a můj syn se v tomto prostředí aktivně pohybuje. A on musí něco vydržet a Rytmus jako celebrita musí také něco vydržet. Pokud nad sebou ztratil kontrolu a napadl úplně nevinné lidi, jak mi vysvětloval po telefonu, jako moji paní, dceru a mne, považoval jsem to za naprostou ztrátu soudnosti. Kdyby se mne na to nikdo neptal, pustil bych to z hlavy," upřesnil.

"Když se pokoušel omluvit a telefonoval mně i mé dceři, požádal jsem ho, ať se omluví hlavně tam, kde to zveřejnil, tedy na svých facebookových stránkách. Když to udělal, považoval jsem to za uzavřené. Bylo to opravdu velmi trapné," řekl nám u skleničky vína, které nese jeho jméno.

Ale ani když jsme sklouzli v rozhovoru právě na víno, necítil se zrovna jistý v kramflecích. Sice jej mají lidé za gourmeta, ale ve vínech se nevyzná. "Jídlo je můj obor, ale víno nikoli. Nepiju žádný alkohol. Nemám zásady ani nejsem polepšený opilec. Mně alkohol nechutná, piju rád jen čokoládový nebo vaječný koňak nebo takzvané dámské koktejly. Teď mi ale doktor přikázal vypít deci vína denně a naštěstí mi tohle moje víno opravdu chutná," smál se Novotný.

Reklama

Další články

Načítám