Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Pomeje (†54) je už tři měsíce po smrti, herci dala během posledního rozloučení v Českých Budějovicích sbohem i řada kolegů z branže. Jeho popel však podle informací Blesku stále zůstává v tamním krematoriu, urnu prý nikdo nevyzvedl.

„Jirka dosud pohřben není, doufám, že tuto situaci brzy vyřešíme,“ svěřil deníku otec zesnulého Jiří Pomeje starší. Vše se zpozdilo, protože hercova rodina nemá prozatím rodinnou hrobku, a musí si tak nejprve opatřit na hřbitově místo. A to nějakou chvíli trvá.

A kde nakonec bude místo posledního hercova odpočinku? „Jirka prý vyjádřil přání, že by jednou rád spočinul v Českém Krumlově, tak myslím, že to tak dopadne,“ uvedl Pomeje st. s tím, že je na stejném hřbitově pohřben i Jiřího kamarád Petr Muk (†45).

„Je to pěkná ostuda! Spíš průser, že Jiřin nemá ještě klid. Pomohl bych moc rád, ale respektuji, že je to věc rodiny,“ vyjádřil se k věci pro změnu Jiřího nejlepší přítel a mecenáš Pavel Pásek. Nechal se ale slyšet, že Český Krumlov je ideálním místem Jiřího posledního odpočinku. „Je to ideální, je tam krásně a s Jirkou jsme se tam nejednou pěkně ožrali,“ zavzpomínal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám