Hlavní obsah
Článek

Na zesnulou Hanu Hegerovou (†89) zavzpomínal další z řad blízkých kolegů a přátel, muzikant Petr Malásek (59). „Byla to největší dáma, jakou jsem kdy v životě potkal. Nejen jako zpěvačka, ale i jako člověk,“ řekl Super.cz

Po boku zpěvačky vystupoval jako její hudební doprovod 24 let. „Byly to nejkrásnější roky mého muzikantského života,“ uvedl Petr Malásek.

Nezapomenutelné šansoniérce vděčí zčásti také za to, že se poprvé setkal se svou manželkou, herečkou Danou Morávkovou (52). „Seznámili jsme se na jejím koncertě, kde jsme hráli. Nepochybuju, že bychom se seznámili i bez toho koncertu, ale takhle se to urychlilo,“ řekl s úsměvem.

S paní Hegerovou si byli blízcí také v soukromí, obě rodiny se pravidelně vídaly. Bohužel jejich návštěvy se v loňském roce kvůli koronaviru omezily na minimum.

„Nechtěl jsem si vzít na svědomí, že bych k ní zavlekl nějakou nemoc, ale telefonovali jsme si. Těžko se o tom mluví, protože jsou určití lidé, kteří jsou nenahraditelní. Ona mezi ně patřila,“ posteskl si muzikant.

„Bude mi smutno, ale takový je život. Já myslím, že paní Hegerová teď se skleničkou borovičky na nás mává z obláčku a usmívá se, protože měla hrozně ráda, když se lidé smáli,“ zavzpomínal dojemně na závěr.

Reklama

Další články

Načítám