Hlavní obsah
Článek

Pořádně se nadřeli. Svůj nový byt, do kterého se přestěhoval muzikálový zpěvák Petr Kutheil (42) se svou přítelkyní Markétou před pár měsíci, museli dát z gruntu dohromady. „Teď je to už paráda. Přestěhovali jsme se do tohohle pankráckého bytu zhruba před třemi měsíci z vyšehradské garsonky, pak dávali příbytek do kupy a z téměř pastoušky vytvořili své zázemí,“ svěřil Petr, který má v bytě i místo, kde může připravovat své debutové sólové cédéčko.

Pár si užívá nový byt dokonce i s domácími mazlíčky, kterých mají nemálo. Byt s nimi sdílí kocour Bubo. „Ze začátku byl hodně žárlivý a přítomnost Petra na divanu viditelně nesnášel, takže jsme mu začali říkat Othello. Když se ovšem časem zklidnil a vzal partnera na milost, přejmenovali jsme ho za odměnu na Buba,“ svěřila Markéta s tím, že kromě kocoura sdílí společnou domácnost i parta bezejmenných afrických rybiček původem z Malawi a Pepíček, což je chameleon jemenský.

„Je to mazlík a brzy po tom, co jsme si ho pořídili, se s námi spřátelil. Jen jedna drobnost nás před nedávnem překvapila. Pepíček snesl pár vajíček, což nikde, jak známo, v přírodě samci nedělají. Takže už je to tak - Pepíček je holka. Jméno jí ale zůstalo klučičí,“ informovala Petrova přítelkyně.

„Já tu mám vše, co potřebuji, Markétka si pořídila čančací stoleček, vymalovali jsme si tu, nahodili nějaký ten štuk, rozvedl jsem elektřinu a dokoupili jsme další nezbytný nábytek. A teď tu žijeme v pohodě, trénujeme, pracujeme a vaříme,“ dodal Petr, který je známý například z muzikálů mýdlový princ nebo Srdcový král.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám