Hlavní obsah
Článek

Scenárista populárního seriálu Lajna Petr Kolečko (40) má rád jadrný humor, který se promítá i do jeho projektů. Do živého tne i ve třetí řadě hokejové Lajny, již diváci mohou sledovat na Televizi Seznam.

Na pomoc si bere klišé, jako že manželky hokejových hvězd jsou vychytralé zlatokopky, které zajímá jen vzhled a nakupování, a chybět nebude ani urážka Brna. Když slovenský národní mančaft projíždí moravskou metropolí, trenér Hrouzek (Jiří Langmajer) všem nakáže, aby si zakryli oči - aby na Česko měli jen hezké vzpomínky...

Nebojí se Kolečko, že to od brněnských fanoušků Lajny 3 schytá? „Tak já už jsem docela zestárl a Brno si oblíbil. Nicméně urážení Brna je součástí každého dobrého audiovizuálního díla, člověk to tam píše automaticky,“ říká scenárista s nadsázkou.

Tvůrci v Lajně 3 vsadili na osvědčené tváře z jedničky a dvojky Jiřího Langmajera a Hanu Vagnerovou, nechybí ani Zdeněk Piškula, Václav Neužil či Michal Suchánek, nováčkem je Michal Isteník a v seriálu se objeví i hokejová legenda Jaromír Jágr.

Máte rádi humor Petra Kolečka?
Ano
91,7 %
Ne
8,3 %
Celkem hlasovalo 19964 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám