Hlavní obsah
Článek

Blonďatá herečka Petra Hřebíčková (44), kterou znají televizní diváci zejména z hlavní role v seriálu Svatby v Benátkách, má za sebou nejodhalenější roli svojí kariéry. Ve filmu Petra Kolečka (40) Přes prsty, kde hraje ústřední dvojici spolu s Denisou Nesvačilovou (32), ji většinu času uvidíme buď v bikinách anebo úplně nahou.

Dvojnásobná maminka začala točit rok po druhém porodu. Samozřejmě o sobě pochybovala, i když už v té chvíli byla velmi štíhlá.

"Do třicítky jsem s váhou bojovala, hlídala jsem se, cvičila, ale stejně jsem byla trochu oplácaná. Paradoxně mi pomohla těhotenství, děti, kojení a 3. patro bez výtahu. Ale začala jsem na sobě samozřejmě pracovat. Kromě čtyř měsíců tréninku beach volejbalu jsem přidala i posilovnu, protože bříško, které se dvakrát hodně natáhlo a pak se zase stáhlo, už taky není tak elastické," svěřila.

"Nejhorší bylo svléknout se poprvé, pak už to šlo. Vlastně jsem si zvykla i díky beach volejbalovým tréninkům, kdy už jsme v plavkách byly," dodala.

Ani při milostných scénách s Jiřím Langmajerem dublérku neměla. "Petr Kolečko mi slíbil, že tam udělá krásné světlo s kameramanem Petrem Bednářem a Jirka Langmajer mi dělal podprsenku rukama. Takže to snad vypadá opravdu esteticky, aspoň podle mého názoru ano," uzavřela Petra.

Reklama

Další články

Načítám