Hlavní obsah
Článek

Protože jsme se setkali na křtu knihy Lenky Pastorčákové Žárlivka, téma rozhovoru bylo tentokrát jasné. A zrzavá herečka Denisa Nesvačilová (32) nám svěřila, že s přítelem, lídrem kapely TH!S Honzou Melíškem na sebe opravdu žárlit začali. Překvapivě až po dvou letech vztahu.

"Nějak se to stalo. On má moc práce, já taky, tak to přišlo tak nějak logicky. A trochu mě to i těší. Má takové narážky, občas okomentuje nějakého mého kolegu z divadla nebo z natáčení," svěřila. A o koho jde konkrétně? "Teď dotáčíme film Petra Kolečka (40) Přes prsty, tam hraje Jirka Langmajer (57), se kterým už jsem byla v Labyrintu, pak je tam Vojta Dyk (38), Marek Taclík (50) a spousta dalších super chlapů a na ty on logicky žárlí, to je jasné," svěřila.

Žárlí ovšem i ona. "Tak je to lídr kapely, je to pěknej chlap, dvoumetrovej rocker. A když vezme tu kytaru a začne zpívat... Takže mám taky rádoby vtipné poznámky, když přiveze z koncertu nějaké kalhotky. Oni mají plný auto kalhotek a podprsenek, které na ně fanynky házejí. Je to strašné. A navíc takové velikosti, to jsou stany, ne podprsenky, nevím, kde to ty holky berou," prozradila nám Denisa.

Reklama

Další články

Načítám