Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Kolečko (40) a Aneta Vignerová (36) svou utajenou svatbou vypálili rybník herečce Denise Nesvačilové (32), která se ještě několik dní před veselkou své úhlavní sokyně vinula ke známému scenáristovi na vyhlášení filmových cen Český lev.

Ve středu ale musela zděšeně zírat na propletené ruce novomanželů se snubními prstýnky, kterou se chlubila Vignerová na sociální síti. Na snímku ovšem nechyběla Kolečkova obvázaná ruka, která jako obrovský vykřičník Denise připomínala, jak svého milence ještě nedávno prý omylem poranila nožem, když vyndávala nádobí z myčky.

Zatímco Aneta Vignerová se už k tajné svatbě vyjádřila s tím, že někdy je potřeba udělat v životě razantní krok, Denisa Nesvačilová zatím mlčí. O svatbě prý ale údajně neměla ani tušení.

Na sociální síti se ale snažila zůstat nad věcí a sdílela svůj běžný pracovní den. „Pilný včeličky, měsíc do premiéry,“ vzkázala ze zkoušky v divadle Nesvačilová. Po třetí hodině odpoledne, tedy v době, kdy už média obletěla zpráva o svatbě Kolečka a Vignerové, už běžela za další prací.

„A šupky na dabing,“ chlubila se jakoby nic zrzavá herečka. Kolem sedmé hodiny večer pak informovala své fanoušky, že už má „pro dnešek padla“ a přidala i selfie v zachumlané bundě. „A fertig,“ uzavřela popis svého na první pohled naprosto běžného dne herečka, jež ještě nedávno zářila po Kolečkově boku na Českém lvu.

Reklama

Další články

Načítám