Hlavní obsah
Článek

Je o pět let starší než jeho bývalý kolega, s nímž ve dvojici nazpívali svůj nejslavnější hit. Standa Hložek oslavuje 65. narozeniny ve stejnou dobu jako Petr Kotvald šedesátiny. Manželka se synem Matyášem (30) pomohli Hložkovi se zorganizováním velkolepé oslavy v restauraci na břehu Vltavy. Nechyběl jeho koncert a samozřejmě spousta přátel.

"Zvláštní je, že věk si vůbec nepřipouštím. Pořád se cejtím stejně blbě, už třicet, čtyřicet let," smál se Hložek, který na pětašedesátníka se svojí bujnou jen lehce šedinami prokvetlou hřívou rozhodně nevypadá. Seklo mu i narozeninové sako, které bylo přesně sladěné s barvou jeho modrých očí. "To mi vybrala manželka se synem, abych vypadal mladší," žertoval dál.

Ve formě se kromě vystupování, zpívá dokonce se třemi kapelami a navíc má svůj pořad ve zlínském rádiu, udržuje hlavně tenisem. Také velká část z jeho tenisové party, do níž patří například Petr Kolář (56) nebo Petr Janda (81), se objevila na jeho večírku. Hana Zagorová (†75), s níž začínal, sice chyběla, ale přišly třeba Heidi Janků (61) a Leona Machálková (56). "Ale na příští rok chystáme s Hankou a Petrem čtyři velké koncerty, končíme v O2 aréně, takže jsme se rozhodně nerozkmotřili," vysvětlil zpěvák, který na večírku pokřtil i knihu vzpomínek Zběsilé osmdesátky.

Reklama

Další články

Načítám