Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Kolář (56)je v jednom pracovním kolotoči, sotva skončila muzikálová sezóna, začala ta festivalová. A zpěvák pustil do světa nový klip, který se jmenuje Magická žena.

„Já jsem na to dlouho čekal a už dlouho jsem si sliboval, že něco udělám a tento rok si myslím, že se to stane. A toto je první kapka, první střípek, kdy jsme udělali singl Magická žena,“ sdělil nám zpěvák.

A také nám Petr prásknul, že si z natáčení klipu udělal tak trochu rodinný byznys.

„Já mám syna, který už vyrostl, a vlastně ho nebaví úplně muzika, ale baví ho fotografie, film a natáčení, tak jsem ho vyzval a poprosil, jestli by na tuhle písničku s námi nenatočil klip – je to takový rodinný kšeft, jak se říká, ale já jsem rád, protože tam je takové to napojení. Během natáčení jsme se vůbec nehádali, já jsem měl nějaký nápad, nějakou vizi."

"Nejedná se o konkrétní ženu, je to o ženský energii, která je kolem nás, je to takové abstraktní. Tak jsme vyšli do přírody, skvěle vyšlo počasí, jsou tam záběry ženství, takže jsme to vystihli a on to krásně tou kamerou nabral a sestříhal a mám z toho velkou radost,“ sdělil nám zpěvák. „My jsme to měli za půl den hotové, natáčeli jsme vpodvečer, já jsem tam chtěl západ slunce a zrovna to vyšlo. Asistovala nám přítelkyně mého syna, tak si v klipu rovnou i zahrála,“ dodal Petr.

„Hudbu jsem složil já s kamarádama z kapely, většinou skládáme dohromady a text napsala kamarádka Iva Marešová. CD bych chtěl vydat letos na podzim, ale vždycky to tak říkám a slibuju, ale když ho nevydám na podzim, tak ho vydám na jaře,  ale rád bych ho vydal do Vánoc, těším se na něj už čtyři roky,“ dodal závěrem Petr Kolář, který již začátkem července vystoupí na festivalu Prima Fest v Šiklandu na Vysočině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám