Hlavní obsah
Článek

Draculu sice úspěšně hraje už skoro dvacet let, ale občas potřebuje nějaký nový podnět. A do nového muzikálu Muž se železnou maskou šel Daniel Hůlka (55) zejména kvůli tomu, že dostal roli Aramise, největšího svůdníka z celé party, která prý vyhovuje jeho naturelu.

"Člověk pořád nemůže dělat to samé, potřebuje nějaké nové podněty. Tady se sešla fajn partička, takže jsem měl radost, když jsem nabídku dostal. Výhodou je, že tady jsou mušketýři po nějakých dvaceti nebo třiceti letech, takže si je můžeme v klidu zahrát i my s Petrem Kolářem (56) nebo Pepou Vojtkem (58). A Michal David (63) mi slíbil, že mi napíše Aramise zase jako největšího svůdníka," řekl nám Hůlka.

"On byl nejvíc na ženské a měl u nich největší úspěchy, takže ten můj má být právě takový. V podstatě se dá říct, že je to jako z mého života. Když jsou tam vzájemné sympatie, tak se to hraje samo," smál se Hůlka, který 1. června oslaví už 49. narozeniny koncertem v Divadle Broadway. Pořád se ale snaží dobře vypadat a na představování muzikálu si dal záležet, aby outfit zkombinoval tak, aby dal vyniknout kladům a potlačil zápory své postavy.

"Stylistu fakt nemám. Jsem přítelem takového oblékání, aby mi v tom bylo příjemně, a abych nevypadal jako blbec. Snažím se to nějak skloubit dohromady," vysvětlil Hůlka, se kterým jsme si popovídali ještě o tom, že se opět chystá na jachtu na moře a po listopadové premiéře Muže se železnou maskou chystá v novém roce i nějakou dalekou dobrodružnější cestu.

Reklama

Další články

Načítám