Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Petrem Kolářem (56) jsme se potkali na otevření prodejny s hudebními nosiči, a protože sám nedávno vydal desku, zajímalo nás, zda má podle něj ještě smysl desky vydávat, protože se prodávají čím dál méně.

"Já jsem rád, když vůbec lidi mají čas písničky poslouchat a je mi jedno, jestli si desky kupují, anebo si to stahují z netu," míní. "Já nedávno vydal desku A proč ne? Myslím, že se povedla, je tam čtrnáct původních věcí, jako bonus duet s Karlem Gottem (†80) Jenom láska zastaví čas. Jak to jde s prodejem, nevím, to se asi dozvíme po Novém roce. Reakce od fanoušků mám pozitivní a příští rok s tímhle repertoárem pojedeme koncerty v divadlech a klubech, na haly jsem ještě mladý. Možná k padesátinám," krčil rameny.

Když jsme se dostali k věku, musela padnout otázka, zda se nechystá na "stará kolena" znovu oženit. "O tom jsem vůbec nepřemýšlel. Ani ne. Žádné životní změny nechystám, nám to takhle vyhovuje," svěřil. A změnu nechystá ani v oblasti image, i když řada jeho kolegů jako Marian Vojtko (51) nebo Pepa Vojtek (58) už zkrátila svoje dlouhé hřívy. "Nechávám to plynout. Až to bude tragické a začne to vypadávat, nebo se objeví pleška, začnu to řešit. Zaplať pánbůh, zatím je to dobré," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám