Hlavní obsah
Článek

Návštěva koncertu Milana Drobného skončila pro jeho kolegu Petra Koláře (56) divokou jízdou, jaká nemá v českém šoubyznysu obdoby. Interpret, jehož popularita kdysi ohrožovala i vůdčí postavení Karla Gotta (†80) na domácí scéně, byl zvěčněn zlitý pod obraz s bílým práškem v ruce.

Skandální fotka, jíž mohou konkurovat snad jen legendární obrázky opilé Lenky Kořínkové ve škarpě, zpěvákovi udělala velmi špatné renomé. I jeho věrné fanynky se nejspíš pozastavovaly nad tím, jak se jejich idol zřídil, a tak musel Petr s pravdou ven.

Několikanásobný stříbrný český slavík si toho z divoké noci příliš nepamatuje, ale přesto se snaží očistit své jméno. „Sám nevím, jak se ke mně ty drogy dostaly. Nejspíš to tam někde běhalo mezi lidmi,“ reagoval Kolář v Blesku, kde uvedl, že drogy odsuzuje a vystačí si s alkoholem. A ten si nejspíš ve středu dopřál ve větším než malém množství, když skončil s neznámou ženou na podlaze.

„Šli jsme ve dvou, a to se prostě tak stane, že někdo zakopne a spadne. Opravdu jsem toho hodně vypil. Tu ženu neznám, to byla náhoda. Různých paní tam byl milión,“ dodal zpěvák, který má hodně co vysvětlovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám