Hlavní obsah
Článek

Hudebník Ondřej Brzobohatý (41) a moderátorka Daniela Písařovicová (45) se poprvé objevili ve společnosti jako pár. Nemohli si nechat ujít narozeninovou oslavu jubilanta Petra Jandy (81), na kterou byla pozvána celá řada celebrit.

Párty se konala bez účasti médií, a tak zamilovaný páreček věděl, že se nemusí obávat fotografů. Rodina pro Petra Jandu připravila krásné překvapení, když se zničehonic zvedla opona a kapela začala hrát hitovku Dej mi víc své lásky.

„Petr Janda přišel s rodinou ke stolu a nic netušil. Najednou se rozhrnula opona a začala skladba Dej mi víc své lásky a pak se otočil, všechno nejlepší Petře,“ neskrýval nadšení Leoš Mareš (47), jenž video sdílel na Instagramu a nechyběli na něm ani gratulanti Písařovicová s Brzobohatým, kteří se zjevně dobře bavili a rozdávali úsměvy na všechny strany.

Mezi hvězdnými oslavencovými hosty byli například Richard Krajčo (46), Bára Basiková (61) nebo Lucie Bílá (57) s partnerem Radkem Filipim. Chybět samozřejmě nemohla ani Jandova rodina.

Reklama

Další články

Načítám