Hlavní obsah
Článek

Jedny z nejodvážnějších šatů na slavnostní předávání cen Český slavík oblékla manželka rockera a lídra legendárního Olympiku Petra Jandy (81), matka jeho dvou nejmladších dcer Alice. A pořádně ji kvůli vysokému rozparku prý potrápily už při vystupování z auta. V předsálí ji pak přítomní fotografové bedlivě sledovali, protože dekolt byl také dost neposedný.

"Budu si to muset ještě víc hlídat. Myslela jsem, že je to docela bezpečně ukotvené, ale koukám, že ne. A ještěže mám kalhotky, protože při vystupování jsem je tak nějak postřehla," připustila Alice.

Její muž ale proti sexy modelu nic neměl. "Já jsem rád. Ona se v tom cítí dobře a já dělám všechno pro to, aby se mnou byla šťastná," řekl Super.cz Janda, který si s manželkou vyladil pás u smokingu.

Toho nemrzí, že už se letos Olympic do užších nominací nedostal. "Je to zlomový ročník. Bylo jednoznačné, že staré struktury jako Olympic konečně vypadnou a bude nástup těch mladých skupin. Tady už nemáme co dělat. Strašně jim to přeju," svěřil ještě před vyhlášením výsledků ankety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám