Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice už má po covidu, který prodělal v první polovině října, negativní testy, ale úplně ve své kůži se zpěvák Petr Janda (81) ještě necítí. "Není to tak úplně ono. Například mě pořád ještě slzí a pálí oči. Je to nepříjemné, už to trvá moc dlouho. A ještě trochu kašlu. Obávám se, že to bude ještě chvilku trvat a covid se bude připomínat," svěřil Super.cz.

Přesto už se ale vrací k vystupování. Zatím má za sebou hostování na narozeninovém koncertě kolegy Pavla Sedláčka. "10. listopadu máme s Olympikem první koncert v Litovli a během měsíce ještě asi další čtyři. V prosinci také. Míváme pravidelně pět koncertů do měsíce," upřesnil.

Janda už se připravuje na příští rok, kdy oslaví osmdesátiny a zároveň i šedesátiny kapely. "Rozhodli jsme se, že O2 arénu tentokrát neuděláme, i když na 55. výročí se povedla. Oslavíme to sérií koncertů v Lucerně. Je to sál, kde jsme hráli více než dvěstěkrát a je to legendární sál. Myslím si, že se to tam přesně hodí," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám