Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Martou Jandovou (50) jsme se potkali těsně před svátky, když si přišla zahrát epizodní roličku ve videoklipu svého táty Petra Jandy (81). Sama se teď muzice moc nevěnuje. "Rok už pracuju v rádiu a snažím se zkoušet i nové věci. Ubírám se jiným směrem, spíš jsem za kamerou a začala jsem se učit stříhat filmíky. Baví mě to. A na internetu vyučuju němčinu," řekla Super.cz

Povídali jsme si i o tom, jak bude Marta s manželem Miroslavem Vernerem a dcerkou Maruškou trávit Vánoce. "Tentokrát budeme na Štědrý večer v Praze s druhým dědečkem. K tátovi pojedeme až 25. prosince. Musíme to nějak rozdělit, když už se nemůžeme všichni stýkat dohromady," vysvětlila s tím, že dárky už se u nich rozdávají jenom dětem, tak má o starost méně.

Pokud jde o ochranu sebe i rizikové skupiny dědečků, snaží se Marta dělat, co se dá. "Všude dovnitř, a kam musím, nosím roušku. Bez toho to nejde. Naše budoucnost, myslím, tak bude vypadat, protože těch nemocí bude čím dál tím víc, jak i lidí přibývá. Věřím, že to pomáhá a je to nutnost," míní.

Pravidelně absolvuje i testy. "S nikým se moc nestýkáme, jen se stále stejnou skupinkou lidí. Chodím jenom do rádia, kde už rok denně pracuju. Kvůli práci chodíme na testy docela často. Už musí i můj manžel. Nedávno jsem byla, byla jsem samozřejmě negativní a je mi dobře. Je to blbá doba," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám