Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvákem Petrem Jandou (81) jsme si na jeho kostýmové garden párty povídali nejen o tom, proč si ve variaci na Divoký západ vybral zrovna postavu kovboje, ale i o tom, proč se pořád cítí svěže a nedědkovatí. Mohou za to prý malé dcery.

"Tahle garden párty je už jubilejní, třicátá. Dřív jsme to dělali jako normální večírek a tyhle tematické jsou asi sedmým rokem. Byla tady témata od motýlů přes hippie až teď po Divoký západ, což je na kostýmy vděčné. A pamatuju si, že první byla v bílém. A proč jsem zrovna za kovboje? To mám už od dětství, že nejsem indián, protože nemám ten ostrý orlí nos. A už v rodokapsech vždycky kovbojové nad indiány vyhrávali," byl spokojený se svojí pravidelnou akcí Petr.

Za kovbojky byly i jeho nejmladší dcery, které si kostýmy vybíraly samy. A ty také udržují zpěváka v plné síle. Zvláště když už oslavil sedmdesáté šesté narozeniny, "Opravdu je mi tolik? Musím se podívat do křestního listu. Ale je fakt, že s malými dětmi nemůžete být za dědka. Ony dcery dokonce odpuzují moji vnučku, aby mi neříkala dědečku," přiznal Janda.

Maká i na muzikantském poli. "Odevzdal jsem desku, ta vyjde 14. září, jmenuje se Trilobit, a myslím, že je to úžasná deska. Vůbec nechápu, že jsme vůbec byli schopní udělat dvacátou první desku s Olympikem, a je to taková krása. Mám z toho fakt radost," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám