Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Janda (81) si na "stará kolena" vyzkoušel profesi fotomodela. Spolu s herečkou Michaelou Kuklovou nafotil kalendář pro firmu vyrábějící šunku. "Věci, které dělám málo, nebo vůbec, vyhledávám, zajímá mne to. Navíc fotil můj dobrý kamarád Michal Matyáš, se kterým hraju tenis. U něj je záruka, že to bude zajímavé a žádné klišé," řekl Super.cz zpěvák, jenž si v kalendáři střihl postavu mafiána.

"Že bych ale focení nějak zásadně vyhledával, to nemohu říct. Zase tolik mě to nebaví," smál se. Jeho první kalendář to ale nebyl. "Určitě jsme měli něco s Olympikem, pak kdysi Supraphon také vydával kalendáře umělců," svěřil, že byl ale vždy sám za sebe. "Zajímavé je, že někdy mě fotograf vyfotí tak, že vypadám docela dobře, a další tak, že jsem na fotce jako úplné hovado. Nedokážu to pochopit. Ale asi to bude ve mně," dodal.

Petr Janda letos s kapelou Olympik oslaví 55 let na hudební scéně, což je na hudební poměry, a nejen české, rekord. "Je to strašně dlouho, co jsme začínali, ale to strašně pěkné, ta oslava. Uděláme k tomu dva koncerty, jeden v Praze, druhý v Brně," plánuje. A zná vůbec kapelu, která by vydržela tak dlouho jako oni? "No jasně, kolegové z Rolling Stones," nebál se srovnání Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám