Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Petra Jandy (81) Alice dorazila svého manžela podpořit na křest cédéčka muzikálu Mýdlový princ i s nejmladší dcerou Rozárkou. A z té se klube neuvěřitelně krásná holčička. Janda má tak vedle hudebního talentu také skvělé geny. Má čtyři dcery se třemi maminkami a všechny jsou krásné.

"Oplodnění je vzájemné a je na děťátku, co si z nás vybere," řekl Super.cz Janda, který je na dcery velmi pyšný. "Asi mám fakt dobré geny," usmívá se.

"Když se Rozinka narodila, tak to byl tatínek přes kopírák, celá porodnice říkala, jak je Petrovi podobná. Teď zase říkají, že jde do mě. Tak nevím," doplnila muzikanta jeho žena Alice. Záhadou pro celou rodinu je, po kom má pomněnkově modré oči.

"Zelenooká a hnědooký spolu prý nemůžou mít modrooké dítě, tak nerozumím, jak se nám to povedlo," usmívá se Alice. "Asi to je po mém tatínkovi, ten měl modré oči," má vysvětlení Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám