Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jana Kirschner (45) porodila 9. ledna v Londýně druhou dceru. Zatímco její první dcera dostala jméno po hospůdce a jmenuje se Matilda, druhá ještě jméno nemá. Zpěvačka říkala, že ji pojmenuje až později. "Jmen máme připraveno několik, uvidíme, jak se projeví," uvedla.

A zdá se, že se holčička ještě dostatečně neprojevila, protože když o ní zpěvačka mluví, označuje ji pouze jako "malou". Kirschner se už zanedlouho chystá domů na Slovensko. Zastaví se ale ještě v Praze, kde bude na Valentýna exkluzivním hostem Česko-Slovenského plesu.

"Pozvání jsem přijala, protože je to výjimečná událost, v nádherném prostoru a se skvělými hosty. Obecní dům je podle mne jedna z nejkrásnějších budov v Praze a pro každého zpěváka je vystoupení v takovém prostoru svátkem," těší se Jana.

"Na pódium se postavím po více než dvou měsících, a popravdě se už nemůžu dočkat. Naše cesta domů je spojená s návštěvou babičky a dědečka, kteří poprvé uvidí svoji novou vnučku. Naše starší dcera Matilda se těší hlavně na slovenský sníh," svěřila.

"Pokud jde o moji kondici, cítím se výborně, připravuji se postupně každý den a věřím, že 14. února předvedeme na pódiu s mojí kapelou skvělý výkon." A co si vezme na sebe? "Při výběru módních značek zůstanu v Británii a podpořím některou z místních," vzkázala Super.cz Kirschner.

Kromě ní na plese vystoupí Petr Janda (81) s kapelou Olympic, Monika Bagárová (29) a další čeští a slovenští zpěváci. Uvádět jej bude Tomáš Hanák se slovenskou kolegyní Lucií Hablovičovou.

Reklama

Další články

Načítám