Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti se manželka režiséra filmu Jan Žižka Petra Jákla (50) objevila po čtyřech letech a všichni byli zvědaví, jak vypadá. Bývalá rosnička Romana Jákl Vítová (46) je stále krásná, ale přece jen jsme jednu změnu zaznamenali. Neskutečně jí narostla prsa!

V modelu od návrhářky Terezy Sabáčkové, který si původně pořizovala na karlovarský filmový festival, kam nakonec kvůli podvrtnutému kotníku nepřijela, její dekolt obzvlášť vynikl. "Ňadra dmoucí nebylo potřeba nijak připravovat. Prostě tam jsou. Přibrala jsem, pak zase něco zhubla, ale prsa už takhle zůstala," smála se Romana, když jsme se jí ptali na přípravy na velkolepou premiéru. Z trojek, které mívala, jsou pětky.

"Film už jsem viděla, ale těšila jsem se, že uvidím přátele z filmu. Před čtyřmi lety jsem s nimi trávila hodně času," řekla Super.cz Romana, která si zahrála už ve druhém manželově filmu. Před Janem Žižkou, kde ztvárnila vesničanku Terezu, to byla reportérka v Kajínkovi. "Hraju jen u manžela, hereckou kariéru opravdu neplánuju," ujistila nás. V našem videu se dozvíte i další podrobnosti, jak to blondýnce v manželství s režisérem, s nímž mají dvě dcery, funguje.

Reklama

Další články

Načítám