Hlavní obsah
Článek

Tak tohle nás trochu překvapilo. Dcera zesnulého skladatele Petra Hapky (†70), zpěvačka Petra Hapková, má sice každou chvíli rodit, ale přesto ještě vyrazila na společenskou akci. S obřím bříškem se byla podívat na otevření obchodu s módou spojeném s módní přehlídkou.

„Termín mám až za týden, už se doma nudím,“ krčila rameny zpěvačka, která před měsícem skončila s aktivním koncertováním. „Občas mě ale ještě někdo přemluví, takže třeba odtud jdu ještě na jednu akci zazpívat písničku. Neplánuju ani dlouhou mateřskou, doma zůstanu měsíc, pak už nějaké koncerty budou a po Vánocích další,“ cítí se skvěle Hapková. „U nás se to dá skvěle skloubit, buď pojedeme všichni, nebo manžel dítě dvě hodiny pohlídá," krčila rameny.

V těhotenství se cítí dobře, i když má samozřejmě zvláštní chutě. „Přestala jsme skoro jíst maso, začala se sladkým a pak mám takové divné kombinace jako brambory s vajíčky nebo kafe s broskví,“ smála se. „Přibrala jsem jedenáct kilo, vím, že to není moc, ale já byla celý život tlustá,“ dodala.

Petra už ví, že bude mít holčičku, ale po sobě ji určitě nepojmenuje. „Jméno si zatím nechám pro sebe. Já se sice jmenuju po tátovi, ale to jsem ovlivnit nemohla. Jinak se mi stejná křestní jména rodičů a dětí nelíbí,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám