Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už to tak v Čechách obvykle bývá, jakmile Petr Hapka (†70) vydechl naposledy, tak se v médiích začalo řešit jeho dědictví. Spekulovalo se o tom, že hodnota jeho movité pozůstalosti se pohybuje v řádech desítek miliónů korun. Umělcova dcera Petra Hapková to ale v rozhovoru pro dnešní Top Star magazín vyvrací.

„Musím uvést na pravou míru, že to, co si táta za život vydělal, tak to utratil a měl krásnej život,” říká zpěvačka, která ale se svými sourozenci přece jen něco dědit bude: „Samozřejmě něco ano, ještě jsme nezdědili, zdědíme.”

Hapková se nechala slyšet, že její otec po sobě nezanechal závěť, a tak dědictví připadne všem sedmi potomkům zesnulého legendárního skladatele. „Není se o čem dohadovat. Je nás sedm a jsme všichni stejní, na stejné úrovni.

Součástí dědického řízení je Hapkův dům na Okoři, jehož cena se odhaduje na více než deset miliónů korun. „O ten dům se nevede žádný souboj. Nikdo z nás tam nechce bydlet,” říká Petra.

Reklama

Další články

Načítám