Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Hapková slavila se svými přáteli třiatřicáté narozeniny. Oslava se uskutečnila v pražském Harley Davidson klubu, kde to tolik miloval její otec, skladatel Petr Hapka (†70). Na zahradě klubu se grilovalo, ve vší počestnosti popíjelo a sešli se prima lidé. Především přátelé a kolegové oslavenkyně i jejího už zesnulého otce.

Zpěvačka dostala spoustu květin, dárků i sladkostí, asi největší radost jí ale udělaly dva obrazy. „Obě jsou to vlastně velké fotografie. První je od Jakuba Ludvíka, to je naše společná, kam mi Jakub napsal věnování. Druhá pak od kamaráda Patrika, kde je táta při jeho úplně posledním natáčení v Pardubicích. Opravdu mi kluci udělali obrovskou radost a táta je tak vlastně tady s námi,“ prozradila zpěvačka, která se neubránila slzám dojetí.

Kromě přátel z rodiny a kapely přišli třeba herečka Kateřina Herčíková s manželem a stylista Kája Pavlíček. V jeden moment se Petra objevila před hosty s miminkem v náručí a nikdo nechápal, o co jde. „To není moje, tak rychle to nejde, že ne Dušane,“ smála se na celé kolo Hapková s dotazem na svého manžela, která se ale malému pětiměsíčnímu Viktorkovi jejich přátel velmi líbila a malý prcek si hodnou tetu oblíbil. Petra Hapková, která se o otce Petra Hapku starala několik let a jde nyní v jeho uměleckých šlépějích, vystupuje nejen v Praze a okolí, ale po celé republice. Pravidelné šansonové večery má i na pražské Balbínce.

Reklama

Další články

Načítám