Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři roky po smrti skladatele Petra Hapky (†70) se jeho dceři Petře Hapkové narodila dcera Lea. Holčičce už byly čtyři a maminka ji poprvé přivedla ukázat do společnosti, účastnily se křtu Planeta máma klipu dívčího dua Kristalin.

"Malá roste, vstávám v sedm ráno do školky, takže už se mi obvykle večer nikam nechce, když nejde o práci, tedy koncerty. Už jdu ven, jenom když zpívám. Takže se oháknu a jdu do práce. Dnes jsem se tedy nestihla ani nalíčit," vysvětlila nám Petra svoji absenci na společenských akcích.

Petra je ráda, že po covidu opět může vystupovat, koncertuje hodně, hlavně v menších sálech a divadlech a to se svým vlastním repertoárem i s písničkami svého zesnulého otce. "Na druhou stranu jsem si díky covidu užila malou, což bych jinak nemohla," svěřila.

Zajímalo nás, zda hudební talent zdědila i její dcera, která jde podle Petry nejvíc do podoby svého otce, sebe ani svého tátu v jejích rysech nevidí. "Moc nezpívá, spíš je bubenice po tátovi. A bohužel herečka po babičce," připomněla svoji maminku, herečku Ullu Keslerovou, která hrála v řadě kultovních hororů a proslavilo ji i to, že se rozhodně nebála ve filmech svlékat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám