Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože Petr Bende (46) až do 22. prosince koncertoval, o to víc se těší na sváteční rodinnou pohodu. O letošních svátcích ho navíc čeká jedna milá premiéra. Budou to Petrovy první Vánoce coby dvojnásobného otce.

Přestože teď před Vánoci tráví zpěvák kvůli koncertování většinu času mimo domov, vždycky, když se do Ostravy na otočku vrátí, rád pomůže s přípravami. „Teď jsme pekli perníčky. Nejdřív to chtěla dělat žena se synem, ale ten u toho zůstal asi pět minut a přestalo ho to bavit,“ říká s úsměvem.

A práskl také, jak rodinka stráví Štědrý den. „Na zvyky si moc nepotrpíme, takže nelijeme olovo nebo tak,“ říká. „Možná rozkrojíme jablko, ale to je tak všechno. Na Štědrém dni a večeru je úžasný ten klid, zvlášť po tom celoročním shonu. Ráno budeme zdobit stromeček a užívat si rodinnou pohodičku. K večeři pak budeme mít klasicky kapra. Žena to sice nemusí, protože nejí ryby, ale nahradí to řízkem."

Na letošní Vánoce má zpěvák důvod se ozvlášť těšit. „Budou to první Vánoce s dvěma dětmi. Zároveň je první syn Matyas už trochu větší, takže už si bude všechno pamatovat. Bude to úplně jiné než doposud,“ těší se zpěvák, kterému nedávno vyšlo album Trojka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám