Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za tři týdny se zpěvák Petr Bende (46) stane podruhé otcem. "Stejně jako u prvního syna chci být samozřejmě u porodu, byl to pro mne neuvěřitelný zážitek," svěřil Super.cz zpěvák, který kvůli těhotné manželce posunul všechna svá vystoupení, aby narození syna nepromeškal.

Výjimku udělal jen při křtu své nové desky, kterou pokřil v pražském Hard Rock Cafe v rámci projektu Pinktober, s poněkud zavádějícím názvem Trojka. "Ne o sex opravdu nejde," smál se na dotaz, zda jde o trojku švédskou, zpěvák. "Nikdy nepojmenovávám desku podle písniček a tahle je třetí v pořadí, tak se to nabízelo," prozradil.

Stvořit desku mu prý trvalo déle, než počít dalšího syna. "Spočítejte si to. Na desce jsem pracoval přes čtyři roky a staršímu synovi Matyasovi teď byly tři. Druhé dítě jsme s manželkou chtěli, ale nechávali jsme tomu volný průběh," vysvětlil Bende.

Jeho žena Zuzana má termín porodu na začátku listopadu, Petrovi začíná v prosinci vánoční turné. "Ale budu se každý den vracet domů, abych byl co nejvíc s rodinou," slibuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám