Hlavní obsah
Článek

O tom, že se v březnu v Ostravě odehraje vzpomínkový koncert na zpěvačku Věru Špinarovou (†65), již Super.cz informoval. Nyní však máme doplňující informace. Hvězdy české populární scény totiž dokončí poslední koncert v Čáslavi, z něhož Špinarová stihla jen dvě písně.

"Jelikož byl náš poslední koncert v Čáslavi ukončen po dvou písních, považuji za nutné, abychom jej dohráli až do konce, a to podle stejného playlistu,“ vysvětlil zpěvaččin syn Adam Pavlík. „Všichni oslovení umělci přijali možnost zazpívat si písničky mamky s nadšením. A jelikož se jedná o největší profesionály v muzikantské branži, věřím, že spolu s mojí kapelou vytvoříme nezapomenutelný zážitek,“ dodal.

Koncert s názvem A pořád vás mám ráda se odehraje 27. března v ostravské Ostravar Aréně a těšit se můžete na průřez písní z repertoáru Špinarové v podání jejích kolegů, přátel a velikánů české hudební scény, jako je Marie Rottrová (82), Jarek Nohavica, Jitka Zelenková (73), Petra Janů (71), Petr Bende (46), Heidi Janků (61), Ilona Csáková (53), Markéta Konvičková (29), Buty a další. Hudebním doprovodem celého koncertu nebude nikdo jiný, než kapela Věry Špinarové – Adam Pavlík BAND, a také kvarteto členů Janáčkovy filharmonie Ostrava. Na koncertě zazní největší hity, jako jsou Bílá Jawa 250, A já Tě závidím, Raketou na Mars, Jednoho dne se vrátíš a mnoho dalších.

Reklama

Další články

Načítám