Hlavní obsah
Článek

Výjezdní akci s muzikálem Bonnie a Clyde pojal zpěvák Bohouš Josef i jako výlet s novomanželkou, kadeřnicí Lenkou, a jejich hafanem Sheilou. Když měl ale vyrazit na sklizeň na vinici, práce se nebál. A hodně překvapil. Skočil totiž za volant traktoru i kombajnu, posléze se projížděl i na ještěrce.

"Vystudoval jsem zemědělku, takže mám tím pádem papíry na traktor. Když byly bramborové brigády, s traktorem jsem jezdil a byla to pohodička," pochvaloval si, že se na rozdíl od svých kolegů nemusel, tehdy ani nyní, plahočit v řádcích. "Vrátil jsem se tady do studentských let a nádherně si to užil," byl nadšený Bohouš.

Není to ale to jediné, co kromě zpěvu umí. "Na vojně jsem dělal zubního instrumentáře. Takže umím míchat amalgamy, které už se tedy dneska nepoužívají. Dokonce jsem i vrtal zub," vyprávěl. A uživil by se i jako prodavač. "Moji rodiče měli trafiku, takže jsem tam chodil prodávat, což bylo fajn, protože naproti byla zdravotní škola a holky si ke mně chodily pro kusovky," smál se.

Zatím ho ale muzika uživí, tak se po jiné práci poohlížet nemusí. Kromě zmíněného muzikálu Bonnie a Clyde ho můžeme vídat v Muži se železnou maskou v Divadle Broadway. "A pak jezdím se svojí kapelou a s Petrem Bende (46) máme akustický recitál, sami ve dvou," vypočítal své aktivity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám