Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Bende (46) se za měsíc stane podruhé otcem. Těhotnou manželkou Zuzanou a prvním synem Matyasem se pochlubil, když dostával svoji první hvězdu na chodník slávy. "Budeme mít zase kluka," svěřil Super.cz Bende.

Ve Velké Bíteši, kde se chodník slávy nachází, také koncertoval. "Vzal jsem s sebou celou rodinu, ať jsou mi na blízku. Matyas si vystoupení užil a nejraději by celý koncert strávil na pódiu se mnou. A moje žena zatím opatrovala našeho dalšího očekávaného potomka“, dodal Petr.

"Léta jsem jezdil do Velké Bíteše do Lidové školy umění na hodiny klavíru. Po tomto chodníku jsem prošel nesčetněkrát. Je to jako sen hrát před plným náměstím a dostat toto ocenění. Vždyť tady mají své hvězdy třeba Karel Gott, Lucie Bílá nebo Ivan Hlinka," byl potěšen Bende. Kmotrem jeho hvězdy se stal zpěvák Lešek Semelka. Kdo ale půjde za kmotra jeho očekávanému synovi, ještě neprozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám