Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Bende (46) není jen úspěšným hudebníkem. Je také hlavou krásné rodiny. Právě tu předvedl na dovolené v Egyptě, kam se vydal se svou manželkou Zuzanou a synem Matyasem. Po návratu z Hurghady, kam jezdí nejraději, ale přiznává, že už nastal čas na dalšího potomka.

„Druhému dítěti se s manželkou nebráníme. Uvidíme, jak vše dopadne. Teď jsme se vrátili z dovolené v Egyptě, kde se nachází jedno z našich nejoblíbenějších středisek. Neodradily nás ani předešlé nepokoje v Egyptě,“ svěřil se Super.cz Bende, který se nyní ale musí věnovat hlavně své kapele. S tou se totiž chystá do nahrávacího studia, kde musí dokončit natáčení desky.

„Doufáme, že vyjde v říjnu. Máme totiž úžasného producenta Carmena Rizza. Na desce se objeví mé autorské písně i texty. Na některých textech ale spolupracuji s písničkářem Slávkem Janouškem a jeho Textovou dílnou, což je společnost mladých autorů, které jsem oslovil. Myslím, že to bude ku prospěchu věci. V textech se objeví se i slova, které bych sám nenapsal,“ vysvětluje zpěvák.

Petr ani po vydání desky neusne na vavřínech. Hned se totiž pustí do další práce. A sice do příprav vánočního turné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám