Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Bende (46) se konečně utrhl a udělal si čas pro rodinu. S manželkou Zuzanou a syny Matyasem a Maxem vyrazil do tureckého Beleku. A na fotkách, kde jsou všichni čtyři v plavkách, je jasné, že Petrovi rozhodně pivní panděro nehrozí. A jeho žena má po dvou porodech naprosto luxusní postavičku.

"Na Belek jsme dostali tip od mého kamaráda Imeda, jehož cestovka mi s výběrem vždycky skvěle pomáhá, a i tentokrát jsme nadmíru spokojení," svěřil Bende, který už si opravdu potřeboval odpočinout.

O tom svědčí i jeho poslední týden před dovolenou. "Před odletem jsem stihl natočit píseň pro Karla Gotta na jeho chystané album a odehrát čtyři koncerty. Poslední koncert se konal v Mikulovicích u Jeseníku v osm hodin večer, odkud jsem jel přímo na letiště a v pět ráno fičel do Turecka. Taktak jsem stihnul nabrat rodinu, aby nám letadlo neuletělo," popsal nám Petr.

"Po návratu mě čeká 12. července jeden z největších festivalů u nás Vysočina fest, kde vystoupíme po boku hvězd ve výjimečné sestavě s kapelou a cimbálovkou. Z tohoto festivalu chceme pořídit letní open air DVD," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám