Hlavní obsah
Článek

Tak tyhle obratné nožky a luxusní tělíčko teď zahřívá ve své posteli hudebník a herec Vojta Dyk (38). Ještě před pěti lety tomu ale bylo úplně jinak. Jeho současná přítelkyně Tatiana Vilhelmová (45) se tehdy svůdně vlnila na tanečním parketu v oblíbené soutěži StarDance.

Herečka, která tanec zbožňuje, se po boku tanečního partnera a současného manžela Jitky Čvančarové Petra Čadka dostala až do velkého finále, kde se nakonec musela sklonit před tanečním uměním akrobatického lyžaře Aleše Valenty a jeho partnerky Ivy Langerové.

Diváci doslova hltali Tánino úžasné taneční vystoupení, ale i její mnohdy odvážné róby, kterými každý týden okouzlovala na parketu. Jedny nádherné šatičky byly natolik krátké, až poodhalovaly její sexy kalhotky. Pohled na hereččiny výstavní nohy jistě přiváděl do varu každého milovníka atraktivních dam.

Tatiana Vilhelmová všechny překvapila tím, že akrobatické taneční kreace a náročný trénink absolvovala ve třetím měsíci těhotenství. V současnosti sice po tanečním parketu nehopsá, ale podle řady spekulací je opět těhotná a očekává prvního potomka Vojty Dyka.

Pátá řada StarDance odstartuje už tuto sobotu. V oblíbené taneční soutěži budou diváky bavit například herečky Dana Morávková (52) a Bára Poláková, hokejista Martin Procházka, zpěvák Petr Bende (46) či krásná modelka Pavlína Němcová (52).

Reklama

Další články

Načítám