Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte? Zpěvačka Monika Absolonová (47) vlnila svými boky v taneční soutěži StarDance a v rytmu divokého tance sklízela nadšené ovace diváků. Pátá série této soutěže už brzy vtrhne na televizní obrazovky a my pro vás máme pořádně žhavou vzpomínku právě na Moniku Absolonovou, jež ve dvojici s charismatickým Václavem Masarykem skončila překvapivě těsně před branami velkého finále.

Diváci se tehdy měli opravdu na co dívat. Absolonová ukazovala svá sexy stehniska během akrobatických tanečních kreací, kterým nechyběly erotické prvky i něžné ladné pohyby lahodící oku každého milovníka tance.

Zpěvačka dostávala diváky do varu zejména díky temperamentním latinskoamerickým rytmům, ale pozornost přísné poroty uměla přitáhnout i v pomalejším tempu. Vašek Masaryk letos dostal na starosti nejprsatější účastnici páté řady Báru Polákovou, která dle fotek z tréninků předvede nevídané věci. Monika, která se na Vaška jistě přijde podívat, se bude zase potit na zkouškách muzikálu Mary Poppins.

Pátá řada StarDance odstartuje už v listopadu. V oblíbené taneční soutěži budou diváky bavit například herečka Dana Morávková (52), hokejista Martin Procházka, zpěvák Petr Bende (46) či krásná modelka Pavlína Němcová (52).

Reklama

Další články

Načítám