Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S královnou Pařížské, podnikatelkou Tamarou Kotvalovou (60), jsme se naposledy sešli, když nám chtěla ukázat nový lustr v jednom ze svých butiků. Ale dalo nám hodně velkou práci, abychom obrátili zrak výš. Podívat se ke stropu a nezírat do jejího neskutečného dekoltu by zvládl jen málokdo.

Tamara byla jako vždy nádherně oblečená v luxusních značkách. "Možná jsem to s dekoltem trochu přehnala. Raději ho zahalím šátkem," uvědomila si Tamara, že přitahuje pozornost k něčemu jinému, než chtěla. Výstřih byl sice zahalený průhlednou látkou, ale to rozhodně nestačilo.

Kotvalová se ale chtěla pochlubit nádherným lustrem, kterým vyzdobila jednu z prodejen. "Stál dvě stě padesát tisíc korun, ale naši klienti si myslí, že je dražší. Je od české firmy, takže vyšel relativně levně," domnívá se Tamara, pro kterou není důležitá cena, ale to, že se jedná o originál.

Podnikatelka se pustila i do zařizování nové vily, kterou si s partnerem Romanem Hajabáčem pořídili v luxusní pražské čtvrti Troja. Lustry a svítidla tam má podobná, jen o trochu menší. "Do měsíce už bychom se měli stěhovat, tak se těším," svěřila Kotvalová, která již před časem opustila vilu v Lánech, kterou prodává, a v níž bydlela ještě s bývalým manželem, ministrem Petrem Bendlem (46). "Bylo to krásné bydlení, ale příliš daleko od Prahy," upřesnila důvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám